fbpx

Välkommen till Move IT sommarlovsaktivitet i Skara!

Move IT

Fredag 13 augusti

Vilanhallen (utanför) Digital aktivitetspromenad genom Rickstrand & Co (tema: Miljö).

Kl. 15.30-17.30. Max 50 pers. Vi bjuder på korv, bröd och festis. Ålder 8-15 år.

eller

Tisdag 10 augusti

Vilanhallen (utanför) Digital aktivitetspromenad genom Rickstrand & Co (tema: Idrott). 

Kl. 11.00-13.00. Max 50 pers. Vi bjuder på korv, bröd och festis. Ålder 8-15 år

Kreativitet, kunskap och tävlingsanda ställs på prov i denna fartfyllda sommarlovsaktivitet! Varje lag tilldelas en ryggsäck och en surfplatta. Därefter ger sig lagen ut på ett äventyr som går ut på att lösa så många uppgifter, klurigheter eller utmaningar som möjligt för att ta hem de olika priserna som finns!

SÅ HÄR GÅR DET TILL

Ni delas in i lag om 4-5 personer och varje lag tilldelas en surfplatta och en ryggsäck. Vår personal förklarar upplägget innan ni ger er iväg. På surfplattan visas en karta med punkter, nu gäller det för laget att navigera sig till dessa så snabbt som möjligt, framme vid rätt ställe dyker det upp en fråga, gåta eller uppgift att lösa. Uppgiften kan vara i kombination med material som ni hittar i ryggsäcken.

Punkterna som är utsatt på kartan är värda olika mycket poäng, vilket gör att ni behöver tänka strategiskt för att hinna ta så många höga poäng som möjligt. Dessutom har vi placerat ut tull-zoner, passeras dessa drabbas laget av minuspoäng. Sluttiden är viktig att passa, så fram med tävlings hornen innan tiden springer ifrån er! Vi återsamlas efteråt för lite korv och därefter utser vi olika vinnande lag i olika kategorier som sedan får mottaga medaljer och den stora äran.

Så tveka inte att anmäla dig och ge dig ut på ett roligt och utmanande äventyr tillsammans med andra!

Vill ni anmäla er gör ni det till peter.gustavsson2@skara.se